אוסגודשלטר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/06/2009 | 22:49 | מאת: י.ב.

שלום רב פרופסור אני היום בן 31 ובברך ימין יש לי בליטה אשר כואבת לסירוגין וכאשר לוחצים עליה הבליטה קיימת מאז גיל ההתבגרות ואובחנתי אצל מס' רופאים בתסמונת אוסגודשלטר. משום מה, המצב נשאר אותו הדבר זה למעלה מ 15 שנה שאלתי היא, האם מוכרת לך התופעה שהתסמונת אינה עוברת והאם המצב הפיך ומהם האפשרויות שלי לפתרון הבעיה, הואיל והמצב הנוכחי אינו נח ולעיתים אף מציק מאוד בתודה מראש.

ניתן לטפל מקומית ע"י רצועה ו/או פיזיוטרםיה/זריקות. ניתן גם עקרונית להציע טיפול ניתוחי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית