מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/06/2009 | 20:50 | מאת: דפנה

שלום הבת שלי עברה מיפוי עצמות לאחר חבלה בכף הרגל התשובה למיפוי היא: ממצאים- במיפוי נראתה קליטה בולטת בפטישון המדיאלי משמאל. נראתה קליטה דיפוזית בכל מרכיבי שורש כף הרגל השמאלית, והדגשה של המפרק הטלו-טיביאלי באותו צד. לא נראתה קליטה מוקדית באזור העצם הנביקולרית, שאר השלד תקין. סיכום- הממצא יכול להתאים לתהליך של קונטוזיה או תלישה באזור הפטישון המדיאלי משמאל ותהליך ארטיריטי מפושט בשורש כף הרגל, עקב החבלה. אבקש פירוש למונחים הרפואיים שאיני מבינה וייעוץ איך אפשר להקל על הכאב של הילדה. תודה רבה.

דרושה בדיקה קלינית לקורלציה עם בדיקות ההדמיה לצורך המלצה לטיפול תואם

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית