תחושת שריפה ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/06/2009 | 11:37 | מאת: משה

פרופסור סלעי שלום רב. אני גבר בן 58 לפני כ-15 שנה עברתי ניתוח צוואר והשתלה של עצם בחוליות C-4,5 מאז הניתוח אני סובל בכאבים בצד הימני מהצוואר ומטה אני משתמש בתרופות הרגעה כגון MSR ו-MAR מזה כשנה אני סובל מהרגשת שריפה באצבעות הרגליים והרגשה נמשכת לכיוון הברכיים בקומי מהמיטה הכאב מתגבר ואני מרגיש תחושה של כריות ונפיחות ברגל בבדיקות שעברתי לא נמצא דבר. אודה לך אם תוכל לייעץ לי על איזה שהוא פתרון

צריך קודם כל לאתר את מקור הבעיה, כנראה ע"ש על ידי בדיקות מכוונות ואז לטפל. לשקול ביצוע EMG , CT וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית