שלום כאביי גב חזקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/06/2009 | 18:28 | מאת: אופיר

שלום דיברתי איתך בעבר מיספר פעמים לגביי היצרות תעלות קשה בגב תחתון ובלט דיסק והצעת לי לישחות גב ושעדיף להימנע מזריקות וניתוח... בשבוע האחרון לא ברור לי למה קיבלתי באופן הדרגתי כאבים קשים בגב תחתון החורגים מהכאב הרגיל כשאני מנסה לחשוב מה היה חריג בשבוע הזה אז היתה לי רגישות נפשית אחריי עבוד בנהיגה בסוף שבוע ולחץ על הגב אבל סביר אימי הכניסה אותי לחרדה והלכתי הרבה ברגל ליפני שפגשתי באימי יום אחריי זה שחיתי גב והרגשתי כאב מושך בגב וזה התחיל להיתעצם עד אתמול השיא שהלכתי כאילו תקעו לי משהוא בישבן מתןח מהכיא סמתי וולטרן מיקלחות חמות שחיתי שוב שילשום הייתי אצל רופא מישפחה שחשש לתת לי אוטופאן עקב רמה קצת גבוהה של קרטנין בכליות הכאב קצת מתחיל לרדת ואני שואל אותך האים לא כדאי לקבל זריקה כמו וולטארן וואליום למה ליסבול אים אפשר להקל לחסוך למדינה? האים כדאי לעשות mri ואוליי כן לנתח מי צריך את הסבל הזה< אשמח למענה

רצוי להמנע מאותם מצבים המעוררים בכאבים: לחץ פיזי ו/או נפשי.

19/09/2009 | 13:33 | מאת: סימה

שלום פרופסור סלעי למעלה מחודש התחילו כאבים בזרועות ופרקי הקרסול נעשתה בדיקת דם ואוסטרופרוזיס חיובי אני בת70 מדואגנזת כטרשת נפוצה הכאבים לא אופינים אצלי אלא בחולשה האם תוכל להורות את כיוון הבעיה קשה לי ללכת "והרגשת מריונטה "אודה לך על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית