אקסטרוזיה פורמינלית - מה זה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/06/2009 | 09:27 | מאת: א.ר

שלום פרופסור, עקב כאבים ברגל ימין נשלחתי לבדיקת CT ו- MRI וכן לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיה עזרה וכיום אין לי עוד כאבים אך המשכתי לבצע את הבדיקות. בתוצאות בדיקת MRI שקיבלתי היום(באינטרנט) רשום לסיכום : אקסטרוזיה פורמינלית ימנית של הדיסק עם לחץ שורשי ניכר במרווח L5-S1 . האם מדובר בגידול שפיר או ממאיר? מהן דרכי הטיפול בבעיה? תודה , מצפה לתשובתך (כי התור לאורטופד הוא לעוד 10 ימים)

לא!!! מדובר בגידול. אלא בפריצת חלק מהדיסק אשר כשמלווה בכאבים מטפלים ע"י פיזיוטרפיה תרופות וכד'.

06/06/2012 | 23:00 | מאת: מאיר

ערב טוב אני כבר שבועים עם כאבים חזקים בצוואר ויורד כלפי יד שמאל שגורם לחולשה ביד שמאל,רציתי לדעת האם תוצאת הסיטי קשורה לכאבים שאני חש.תודה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית