כאב בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/06/2009 | 15:20 | מאת: עמיר

שלום רב בני בן 18 לפני שבועיים תוך כדי ריצה הוא סובב את הקרסול. ניגשנו לאורטופד ונשלחנו לצילום הרופא הסתכל בצילום ומשום מה הוא קצת נלחץ ואמר שהוא רואה כתם בסחוס ולטענתו בני כבר סבל מכאבים בעבר. יש לציין שמעולם בני לא סבל מכאבים ברגל. הוא שלח אותנו לסי טי וכתב בהפניה ואני מצטט נגע אוסטיאוכונדרלי בטלוס. ברצוני לדעת האם יש סיבה להלחץ? כמו כן ברצוני לציין שבני אמור להתגייס בעוד חודשיים לצנחנים והרופא אמר שבמידה והסיטי יאשר את מה שהוא חושב שזה אז אין סיכוי לצנחנים. אודה לכם מראש על התשובה.

קודם כל אין להלחץ שמדובר אולי בגידול חס וחלילה. את מתארת סימני נזק/פגיעה ישנה קודמת בסחוס שלא נרפאה. ואם אכן כך המצב כפי שיודגם ב CT אכן יש לשקול מניעת מאמצים כנדרש למשל בצנחנים ולטפל בבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית