מכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/05/2009 | 22:35 | מאת: מישהו

שלום פרופסור! לפני שבוע וקצת קיבלתי מכה בעצם הזנב נדמה לי כי נפלתי על המדרגות. הייתי אצל רופא ועשיתי צילום והתברר שאין שום שבר ואפילו סדק. עם זאת, אני מרגיש קושי בישיבה בתנוחות מסוימות, אני חייב לומר שהמצב השתפר מאז אבל עדיין קשה לשבת בתנוחה מסוימת, ובכסאות קשיחים קשה לי לקום כי אני קם עם כאבים... מה לעשות במקרה שלי? והאם זה משהו שיישאר לצמיתות?

כאבים על עצם הזנב לאחר חבלה יכולים להיות למספר שבועות , ויותר.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית