זיהום לאחר ארטרודזיס לחולה אוסטאוסרקומה- תודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/05/2009 | 17:34 | מאת: ראובן

פרופ' סלעי שלום. תודה על תגובתך המהירה. ברשותך, אשאל שאלה נוספת. מכיוון שעברתי המון ניתוחים אני מאוד מוטרד. מהם האפשרויות העומדות בפני? איך מנטרלים זיהום לאחר ארטרודזיס? האם יש אפשרות שאחיה עם הזיהום כל חיי? או אולי אבצע אמפוטציה של הרגל על מנת להיפטר מהזיהום? אני מאוד חושש. אודה לתגובתך המהירה.

לעיתים אין ברירה אלא לחיות עם התלקחויות מדי פעם של זיהום. אם תדירותן גבוהה או הן מסכנות חיים יש לשקול גם קטיעה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית