כאבים בכתף צוואר יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/05/2009 | 11:33 | מאת: משה

שלום רב מזה שבועיים שאני חש כאבים בלתי נסבלים בכתף וביד ימיןכולל שתי אצבעות (זרת וזו שלידה..). עשיתי CT והממצאים היו : בסריקת C5-6 שינויים ניווניים במפרקים האונקו-ורטברליים (מה זה ?). וכן סקלרוזיס ( מה זה ? ).ואי סדירות של גופי החוליות. ללא עדות לבלט דיסק בC6-7 יש אותם ממצאים בתוספת הערה כי קיימת הצרות גרמית קלה של הנקב העצבי מימין. מה משמעות הממצאים יש מה לעשות ? ניתוח ? אגב זה פריצת דיסק ? יתכן ורופא אחד יגיד כי זה פריצה וחר לא ? אצטרך לחיות על כדורים ? יש מצב שזה ירגע מעצמו ?

לא מן הנמנע כי מקור הכאבים מהצואר. טיפול פיזיוטרפי ותרופתי יכולים לפתור הבעיה לרוב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית