אני עברתי 207 נתוח ירך שלא צלך קבלתי חיידקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/05/2009 | 15:51 | מאת: דבורה וייס

ועברתי שבעה נתוחים היתי מחוברת לוואק קבלתי שנה אנטביוטיקה וונקו שנהיתי חירשת בגלל זה בערב יום כפורים עברתי דחוף נתוח היה לי מוגלה ירוקה אתה מבין דחוך זה היה לאחר יומים שוב לאחר 4 ימים שוב בקצור יש לי חור ענק שאוטובוס יכול לעבור שכבתי ברמבם אצל דר,לוין רופא נהדר אבל לא היה לי מזל כרגע הירך פתוח היה לי מוגלה עם חידקים שכבתי בפלימן וחטפתי קבסיאלה ואז זרקו אותילנוף הגפן בית אבות היתי לבד בחדר ואני ראיתי שאיין לזה סוף שנה שלמה של סבל25 3 09 אמרתי לבני קחו אותי הביתה עםפ מטפלת אחרת אני ימות ואז הבן הקטן בא ויצאנו מבית האבות עכשיו אני בבית התחלתי ללכת בהליכון קצת ויושבת בכסא גלגלים ה לי ללכת הרבה עכשיו הרגל התנפחה לי היתי בבית חולים ביום שלישי איין חידקים אבל העצבעות נפוחות לא יכולה לנעול את הנעלים יש לי מושלם לאןאני יכולה להגיעה איין לי אפשרות לשלם הרבה אני חיה 3250 שקל ומשלמת מחצית למטפלת צמודה 24 שעות וחצי בטוח לאומי מה לעשות הכאבים קשים אני לוקחת תרמדקס וזה לא עוזר לי אני מפחדת להגיעה לקחת סמים מרוב כאבים אייך אפשר לקבל עזרה דקלה לא רוצה לשלם לי את הסעודי כי לפני 9 שנים עברתי השתלת ירך ובמקום הזה נשבר לי בחמישה מקומות הירך מה שאני סובלת אולי תוכלו לעזסור לי בבקשה 048234534 אז אני ישמח מאוד מפני שרמבם ואתם זה אותו דבר אולי הקופה תממן לי את הבקור אצלכם תודה וייס דבורה 0503234534

מציע כי תפני לרופאך המטפל המכיר היטב הבעיה ובוודאי ימצא לה פתרון.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית