חשש לאסטוסקומה- בהמשך לשאלתי מיום 3.4 ותשובתך 4.4

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/04/2009 | 22:09 | מאת: א.ש

בהמשך לשאלתי אכן התשובה הגיע ונמצאה חיובית לצערי ביום שלישי הקרוב אמור הילד להתחיל טיפול כימוטרפיה ברצף של שלושה ימים בתל-השומר במשך חודשיים לחזור לאיכלוב לניתוח להסרת העצם הנגועה ולאתר מכן שוב לחודשיים עיפול כימוטרפי אבקש לדעת מהם סיכויי ההחלמה ובאיזה נתונים תוכל לפרט עלמנת להקל אם אפשרי בהערכה רבה ותודה מראש..ש א

תוצאות הטיפולים המשולבים: כימוטרפיה וניתוח , בשנים האחרונות מצביעות על הצלחה לריפוי מלא באחוז גבוה של המטופלים, כ 70% ויותר.(מותנה כמובן בדרגת המחלה וכד').

08/05/2009 | 20:33 | מאת: ש.א

תודה מעומק הלב על תשובתך. אכן אתם ורק אתם המלאכים שבשמיים....

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית