כאבים עזים בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/04/2009 | 22:03 | מאת: כרמל

שלום. מה יכול לגרום לכאב חד מאוד ונקודתי בירך הימנית שלי בפתאומיות? לאחרונה לא גרמתי למאמץ גופני קשה. ובסביבות 10 בלילה כשישבתי בנוחיות תקף אותי כאב בלתי נסבל. עד כדי בכי. התחושה הייתה בעצם הירך הימנית בנקודה מסויימת מאוד ונמשך כך 90 דק'. ניסיתי לשים קרח. מגבת קרה ולא עזר. הדבר המוזר הוא שהכאב היה כל כך חזק ואחריי שעה וחצי נעלם כמו שהגיע.. זה קרה לי עוד פעם היום... מה יכול לגרום לכך? שמי כרמל, אני בת 22. אודה לך אם תוכל לעזור לי

דרושה בדיקה קלינית ו/או הדמיה כדי לברר מקור הכאב ולהמליץ על טיפול מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית