כאבים בכתף - חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/04/2009 | 15:09 | מאת: ינוש

ד"ר שלום רב! מזה כ - 6 חדשים אני סובל מכאבים ובמגבלות תנועה בכתף ימין.מגבלות התנועה מתמקדות בעיקר בהרמת היד למעלה ובמשיכות היד אחורה ומאחורי הגב. עשיתי בדיקת אולטראסאונד בכתף ימין וכן התחלתי בפיזותרפיה .אשמח מאד לקבל את חוות דעתך בהקשר לתוצאות הבדיקה והמלצות לגבי אפשרויות הטיפול בהמשך. long tendon of biceps muscle-מעובה עם נוזל במעטפת supraspinatus tendon-הדגמה תקינה infraspinatus tendon-הדגמה תקינה teres minor tendon-הדגמה תקינה subscapularis tendon-הדגמה תקינה subacromain bursa-הדגמה תקינה נוזל בפרק של הכתף-לא הודגם הדגמה של פרק אקרומיו קלויקולרי-הדגמה תקינה מבנה גרמי-אי סדירות

אין בממצאי ה US ממצאים חריפים, אולי דלקת קלה. טיפול פיזיוטרפי לרוב פותר הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית