הרשל גרשפן באר שבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/04/2009 | 10:20 | מאת: אלונה מהנגב

שלום למומחה. בתי בת השנתיים התעוררה מהשינה והתקשתה לעמוד על רגליה , שמתי לב שאת הרגל השמלית לא יכלה לישר ולהניח על העקב , נשלחנו למיון שם ביצעו בדיקות דם וצילום רנטגן והכל היה תקין מבדיקת רופא אורטופד נאמר לנו שכנראה הקושי בהליכה בגלל פירוק האגן , ואם לא יסתדר מעצמו לעשות מיפוי עצמות . מה זה יכול להיות בגילה הרך ? אני בחודש השבעי להריוני , האם אוכל להיות איתה ביום שתעשה מיפוי עצמות . אודה על כל תשובה.

אני מקוה כי בינתיים הצליעה חלפה ואין צורך במיפוי. במידה וכן, יש להתייעץ עם ופאי מכון האיזוטופים לגבי נוכחותך.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית