כאבי שריר בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/04/2009 | 09:30 | מאת: סיון

מזה שנתיים אני סובלת מכאבים בשריר שלצד עמוד השדרה. הכאבים באים בעמידה מעל חמש דקות או בהליכה רצופה. לאחרונה כאבי הגב החמירו ובאים לעיתים יותר קרובות (כל יום- כל היום) אני אחרי פיזיוטרפיה ללא הצלחה. עשיתי צילומים ומיפוי עצמות ולא נמצא שום דבר חריג. מה לעשות? מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים על הכאבים. אני בת 28 ולא יכולה לתפקד. תודה.

צריך לבדוק מה שגרת יומך הגורמת לכיווץ חוזר של השרירי חרף פיזיוטרפיה, ולתקן את הגורם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית