מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/04/2009 | 12:16 | מאת: גלית

לאחר התלוננות של כאבי גב עליון בעיקר וכאבי לאורך כל ע"ש נשלחתי לעשות מיפוי עצמות אקסיאלי עם TC-99M-MDP התוצאות שהתקבלו הן- לא הוגדם ריכוז פתולוגי של החומר לאורך ע"ש ובעצמות האחרות שנסקרו סיכום- המיפוי הגדר הנורמה. ברור שהתוצאות בסדר אבל שאלתי אם כך ממנה נובע הכאב גב שלא עוזר אותי ? .. האם רצוי גם לבצע CT? ... אשמח לתשובתך . תודה גלית

07/04/2009 | 23:43 | מאת: גלית

החלו לי כאבים בצד שמאל בבטן עליונה ממש מתחת לצלע האחרונה, ויש לי את הצורך להשים יד על המקום על מנת להקל על הכאב...... אם יש קשר בין הכאבים ? ..גם בדיקות הדם הכלליות שנשלחתי הכל היה בסדר גמור, והאם יש סיבה לדאגה ?.. למרות שידוע שקשה לאבחן את הבעיה רק דרך מילים בכל מקרה אשמח לתשובות באם אפשרי? ... שוב תודה רבה !!!

יש תסמונת צלע תחתונה כואבת, שכיח בנשים, לא מדאיג ולמעט משככי כאבים, לא מצריכה טיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית