חשש לאסטוסקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

03/04/2009 | 23:31 | מאת: ש.א

שלום לפרופסור משה סלעי. ילד בן 14 עם חשש לגידול בברך בפימור הנקרא אוסטוסקומה. נכנס לניתוח ביופסיה אין גרורות בחזה או ממצא אחר מהו הליך האבחנה ומהו תהליך ההחלמה בסיטוציה נוראה זו. אבקש תשובתך בבקשה בהקדם בברכה ש.א

יש להמתין לתוצאות הביופסיה, ולקוות כי תהיה שלילית בע"ה לאוסטאוסרקומה. צריך להתאזר בסבלנות רבה כי תהליך בדיקת הביופסיה לוקח זמן: לעיתים מספר שבועות!!

05/04/2009 | 13:06 | מאת: א.ש

תודה על תשובתך. היום 5-4 אמור להילקח דגימה לביופסיה הבטיחו תשובה תוך שבוע עד עשרה ימים. נקווה בסד לבשורות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית