המאנגיומה T2

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/03/2009 | 08:19 | מאת: מ

שלום, לפני כארבע שנים עברתי תאונת דרכים ומאז אני סובלת לפרקים מכאבי ראש וצואר. רק לפני שבוע עברתי MRI לאחר שבכל שאר הבדיקות לא נמצא דבר והכאבים מחמירים כל שנה, במיוחד בחילופי עונות ועוד יותר בתקופת החורף. בממצאים לא נראה דבר למעט אנגיומה בחוליה T2 . א. האם יתכן כי זו הסיבה לכאב? ב. האם יתכן כי מצב זה נוצר בשל התאונה? ג. לאחר ה MRI צילמו מספר צילומי רנטגן באזור בכדי לשלול ממצא סרטני... האם עלי לגשת לבדיקות נוספות? תודה מ.

ההמנגיומה היא לרוב ממצא אקראי לא רלבנטי, בודאי לא בגובה D2 לכאבי ראש.

28/03/2009 | 13:44 | מאת: מ

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית