גוש ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/03/2009 | 19:42 | מאת: מפוחדת

שלום, מלפני מספר ימים אני מרגישה ברגל שמאל בין הירך לברך כאב נקודתי אך ורק בזמן שאני נוגעת באותה נקודה ברגל. והיום הסתכלתי היטב וראיתי גוש קטן שניתן להזיזו. הגוש הוא קשה ולא רך. מה זה יכול להיות? למי לפנות? אני בלחץ אדיר? אני לא רוצה לקבוע תור לרופא משפחה ואז למומחה, אלא פשוט לפנות ישירות לרופא מומחה, אז לאיזה רופא אם בכלל צריך. אני בלחץ כפי שאמרתי, ואני ביום ראשון בלילה טסה לטיול. ואני מעדיפה לשמוע רופא קודם. תודה

28/03/2009 | 07:03 | מאת: מפוחדת

בהמשך לשאלתי, זה מאוד חשוב אתמול בערב כשהלכתי לישון שמתי ברגל שום עם צמר גפן, והיום בבוקר כשהתעוררתי אז כל האזור המוכסה התנפח ונהפך גם הוא לקשה. זה לא עגול אחיד ועכשיו גם כשנוגעים אז לא מרגישים כאבים. הגוש עכשיו בגודל 3 אצבעות שלמות. מה לעשות? מה זה יכול להיות? האם במחלת סרטן יש דבר כזה תוך פחות מיום? בבקשה תענה לי עוד היום, כי אני נוסעת מחר בלילה לחול.

איני! מכיר גידולים ממאירים המשתנים וגדלים תוך יום . מאידך, כדאי שהדבר יראה ע"י רופא אולי יש זיהום מקומי וצריך אנטיביוטיקה. ואם יש לחץ נסיעה לחו"ל כדאי לפנות לאחד ממוקדי הקופה בה את חברה.

28/03/2009 | 17:43 | מאת: מפוחדת

תודה פרופסור ושבת שלום

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית