דר' שלום וברכה,יש לי כאב בברך ,בפיקה של הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/03/2009 | 17:02 | מאת: עודד

בצידה הפנימי של הברך,לפעמים הרגל "בורחת" כאילו אין לי שליטה עליה,ומצד שני לעיתים "ננעלת" וגורמת לכאבים עד לכשהיא "משתחררת" מעצמה. ככה קורה לעיתים בנהיגה ממושכת ,שהרגל מכופפת,או בקימה בבוקר. בריצה או הליכה מהירה זה קורה גם שהיא "בורחת" גם כשאני כורע ברך יש עדיין כאב באיזור הפיקה מה זה יכול להיות? יש לציין שלפני כ-5 שנים קיבלתי מכה בברך,אך התופעה הנ"ל עדיין קיימת. מה זה יכול להיות ומה עושים כנגד זה ? האם זה משהו שישאר איתי תמיד,היות ומאז כבר עבר המון זמן? לעזרתך אודה עודד

בדיקה קלינית של אורטופד תוכל למקד את מקור הכאב: מניסקוס/פיקה ולהמליץ על טיפול בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית