צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/03/2009 | 11:27 | מאת: יפה

אני בת 49 וסובלת מכאבים בכתפיים ובצוואר בחודשים האחרונים הראש נוטה לצד שמאל כשאני מפעילה את הידיים התחלתי טיפול אצל פיזיוטרפיסט ובאופן כללי יש שיפור גדול ושיפור קטן מאד בנטייה של הצוואר שמאלה המטפל שלי מסר לי שהוא לא נתקל אף פעם בתופעה הזאת וקשה לטפל בבעייה שהוא לא מכיר ומבין. בינתיים אני עושה תרגילים לחזוק שרירי הצוואר. אני אודה לך מאד על כל התייחסות

אם בבדיקות ההדמיה ובדיקת האורטופד אין ממצאים חריגים , נראה כי כיוון הטיפול הפיזיוטרפי מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית