שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/03/2009 | 13:37 | מאת: סהר

שלום שמי סהר וסבתא שלי נפלה התמול במקלחת ושברת את ירך סבתא בת 87 ורציתי לדעם אם כדי לעשות ניתוח ומה האשלכות של ניתוח כזה בתודה סהר

גם בקשישים, אם הלכו לפני הנפילה מומלץ טיפול ניתוחי כטיפול לשבר.

18/04/2009 | 21:27 | מאת: רחל זיו

אבי בן 78 נפל ושבר את הירך.אושפז בביהח ונקבע לו ניתוח . ממש לפני הניתוח אמר לי המנתח שהוחלט לא לנתחו בגלל שהקרדיולוג טוען שהניתוח בסיכון גבוה. אני לא יודעת מה לעשות האם השבר יכול להסתדר לבד? האם בגלל פצעי לחץ מסוכן להשאירו כך? מה עדיף אני ממש חסרת אונים אני מנהריה האם יש מה לעשות אבא הלך טוב וכרגע מרותק בלי לזוז אנא עזרו לי תודה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית