דלקת ברצועה ליד הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/03/2009 | 18:46 | מאת: אורטל

שלום, כשנתיים אני סובלת מכאבים עזים בברך שמאל ובאיזורים הקרובים לה. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות אך ללא ממצאים חרגים. היום הייתי אצל אורטופד והוא נתן לי זריקה דפומדרול,כיוון שטען שיש לי דלקת ברצועה בברך או לידה. האם זה היה נכון לתת את הזריקה הזו?, וחשוב לי לציין שהבדיקה נעשתה ידנית (זאת אומרת תוך כדי תרגילים שעשה עם הרגל-כך החליט ללא בדיקה נוספת). אשמח לקבל תשובתך. בברכה ותודה מראש, אורטל.

אם הממצאים הקליניים התאימו למצב דלקתי, ולא היה כל שיפור במשך שנתיים, יש מקום לטיפול אנטי דלקתי ע"י זריקה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית