גב מכופף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/03/2009 | 23:31 | מאת: נועה

שלום פרופ' משה סלעי בבניין בו אני גרה, יש עובדת ניקיון, של הבניין, שהגב שלה מכופף כמעט ב90 מעלות, היא אישה מבוגרת, מעל 60 נראה לי ואני מניחה שהכיפוף החמור, נוצר כתוצאה מהשנים הרבות שהיא עובדת כמנקה. ברצוני לדעת בבקשה, האם קיים טיפול או ניתוח שיכול ליישר חזרה את גבה?

השאלה היא מה סיבת הגב הכפוף? האם זה מבני, משנים רבות או התפתח בשנים אחרונות עקב בריחת סידן בדרך כלל. עפ"י הסיבה יש לשקול הטיפול, כולל אופצית טיפול ניתוחי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית