MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

01/03/2009 | 12:42 | מאת: נריה

שלום לך אני בן 48 ללא עבר ניתוחי. 1. בעקבות כאבי ברך שמאל נשלחתי לmri ולהלן התוצאות: מודגם אות חריג אלכסוני בהיקף הקרן האחורית של המינסקוס המדיאלי המגיע קרוב מאד למשטח הפרקי התחתון התחתון כך שלא ניתן לשלול בודאות קרע. מודגמים אותות חריגים בגיד הפיקה הפרוקסימלי באזור אחיזתו אל הקוטב התחתון של הפיקה יתכן כביטוי לטנדינוזיס מינימלית. 2. נקבעה לי אורטוסקופיה ע"י האורטופד במועד קרוב , אך אין לי כאבים כבר למעלה מחודש. האם לבצע הניתוח או לדחות ולשקול רק אם יחזרו הכאבים ?

אם אין כאבים או הפרעה תפקודית אין דחיפות בניתוח. מנתחים את המטופל ולא את הצילום...

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית