קרע בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/02/2009 | 21:39 | מאת: ארנה

בעקבות כאבים בברך ערכתי מיפוי עצמות ובו רואים קרע במינסקוס. אני לא עוסקת בספורט ולא קיבלתי מכה ממה הקרע נוצר? האם יש קשר לזה שעברתי לפני 10 שנים טיפולים כימיים והקרנות בעקבות סרטן השד? ואיך מטפלים בזה ?

איני רואה קשר בין הטיפולים בעבר וממצאי המיפוי. אצל מבוגרים, ישנם הרבה פעמים קרעים נוניים קטנים במניסקוסים שהם תוצאת הגיל ולא חבלה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית