תשובות לצילומי רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/12/2008 | 06:23 | מאת: דליה

פרופ' סלעי שלום רב, אני בת 54, בריאה בדרך כלל, לא נוטלת תרופות,בצילומי הרנטגן זוהי התשובה: ע"ש מותני: סקלרצית יתר בפדיקול. שינויים דיסקוגניים ספונדילוארטרוטיים במידה קלה. ברך ימין: היצרות קלה רווח מפרקי באספקט מדיאלי מימין ומשמאל, גבולות המפרק סדירים. ברך שמאל: תשובה מותפת. אגן: תשובה משותפת: בעצמות שנסרק-אגן, חלק דיסטלי של עצם הירך וחלק פרוקסימלי עצמות השוק דו-צדדי - "עצמות לבנות" הממצא חשוד לתהליך משני באבחנה מבדלת אוסטאופטרוזיס. המשך בירור בקליניקה, פרכי הברכיים: תשובה משותפת. אודה לך אם תסביר לי את הכתוב בתשובה זו. בתודה מראש דליה

צריך לראות את הצילומים עצמם וכן לבצע מספר בדיקות נוספות כדי לראות האם מדובר בממצא ישן, או בממצאים חדשים במצריכים התייחסות וטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית