יעוץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/12/2008 | 22:44 | מאת: מנדל

שלום בצילום סיטי שערכתי התשובוה הייתה בגובה L2-L3 L3-L4 נצפו שינויים ניווניים בסחוס הדיסק עם יצירת גז בתוכו הודגם בלט דיסק כללי אחורי מרכזי ולנטרי דו צדדי עם לחץ על השק הדורלי L4-L5 בנוסף עם היצרות הרררצסוסיס ולחץ על מוצא של העצבים ההיקפיים L5-S1 אותו תשובה D12-S1 הצרות מרווחים בין גופי החוליות ושינויים סקרולטיים בלוחיות דיסקליות הודגמו סימני סקרואילייטיס מימין אבקש לדעת מה משמעות התשובה לצילום מה צריך לעשות בהמשך אלו טיפולים תרופות ומה צריך לעשות

אין פרטים על גיל, מצב בריאותי וכד'. על כל פנים ,מדובר בשינויים נוניים. והטיפול הוא פיזיוטרפיה , תרופות, מרפאת כאבים וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית