varus knees

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/12/2008 | 16:25 | מאת: מרה

אבקש לדעת עם איזה מומחה עלי להתיעץ בנושא של בעיית הברכיים של בני שיש לו varus knees והדבר מפריע לו מאוד בפעילות ספורטיבית.אוטופד בקהילה אמר שיש לשקול ניתוח אחרת המפרקים ייהרסו,הברכיים.לא משנה לי היכן ללכת העיקר שזה יהייה האורטופד המתאים שידע להתיחס לתחום של ברך יחד עם נושא של ציר גפה.

אין פרטים לגבי גיל הילד וכד'. על כל פנים, ד"ר מיכאל ברנשטיין, מבי"ח בילינסון מטפל בתחום זה של תיקון עוותי גפיים/ברכיים בשיטות חדשניות ובהצלחה רבה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית