כבדות באיזור הילודה!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/12/2008 | 09:52 | מאת: חן

אני בת 40 נמצאת 1/2 שנה אחרי לידה שהיתה טבעית ויחסית קלה! במהלך ההריון העליתי 30 ק"ג והיתה לי בעיית סימפיוליזיס בהריון! נבדקתי ע"י רופא נשים אחרי 6 שבועות ועשיתי אולטראסאונד והכל בסדר אבל אני חשה כבדות באיזור האגן! אני לא יכולה לעשות ספורט כמו בעבר כי אני מרגישה שהאיזור שם מתאמץ!אציין שאובחן אצלי בקע מפשעתי קל מאוד! היום אני ניגשת לעשות צילום אגן על מנת לראות מה קורה??!! למה לדעתך אני עדיין מרגישה כבדה?!! האם זה בגלל העודף משקל שנשאר אחרי הלידה!אציין ששנים רבות הייתי רזה מאוד ופתאום היום אנישוקלת 85 ק"ג ונראית אישה גדולה מאוד! הייתי מאוד פעילה מבחינת חדר כושר והיום אני מתקשה לעשות פעולות קלות כגון הרמת הרגל ללבישת מכנסיים! לא כאבי תופת אבל בהחלט שינוי למי שהיתה רגילה להיות קופצנית! אנא עזור לי - איזה פתרון יש ומה נראה לך שהבעיה שלי? תודה מכל הלב

אלו שינויים פיזיולוגיים לאחר לידה, וחולפים. צריך גם לזה סבלנות רבה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית