פענוח CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

13/11/2008 | 17:18 | מאת: כמ

שלום הנני סובל מזה 5 שנים בנימול כף רגל שלאחרונה עברו גם לשאר הגפיים כמו כן אני סובל מתושת שריפה בגב כולל כאבים במסגרת הברור הופינתי לבדיקת EMG שיצאו תקינות עשיתי בדיקת CT צווארי ואבקש עזרתך בפענוח "ישור לודוזיס צווארי. C-56 -אובדן נפח הדיסק עם זיז אחורי קל,לחץ קל על השק. לציין מוקד קטן סקלרוטי בפסט c6 שמאל ומוקד 5 מ"מ ליטי. ב-ב4 מימין לשקול קטרלמיה עם מיפוי עצמות ניוון בפסט C7-T1 שמאל. C4-5 C3-4 -פריצת דיסק מרכזי קל ללא היצרות. אבקש עזרתך ומה דרכי טיפול אצל מי ואיך תודה

יתכן כי לאור ממצאי הCT שאינם חד משמעיים יש מקום לשקול ביצוע MRI שהוא יותר מדויק לע"ש צוארי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית