כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/02/2005 | 20:18 | מאת: אבו-שקע

שלום. אני לא יודע אם זה הפורום התאים אך אשמח אם תוכלו לעזור לי. שמי עידן.. אני בן 21.. בגיל 16 אובחן אצלי מספר פגמים בעמוד השידרה mild sxoliosis ,sherman diasese. חוסר חיבור בחוליות בגב התחתון (לצערי אין לי פירוט). pectus excavatus (חזה) לפני כ-שנה וחצי התחלתי להרגיש כאבים בכתף שמאל עם הקרנה למרפק. התייעצתי עם אורטופד, ניתן לי אטופאן 500 למשך עשרה ימים כמו כן נשלחתי למיפוי עצמות שבו התגלה סימן קל לדלקת בכתף שמאל.( קליטה מוגברת קלה בחיבור ACJ משמאל שמתאים לשנויים ארטרוטיים) וכמו כן המולץ לי על פיזותרפיה (יש לציין שבבדיקות דם לא התגלתה דלקת). מאז עברתי כחצי שנה של טיפולים פיזותרפיים שהקלו במידה רבה על כאבי הגב התחתון אולם כאבי הכתף והמרפק נשארו כמעט ללא שינוי. אודה אם תוכלו להציע פיתרון נוסף, רעיון, או הפניה וכמו כן להביע את דעתך בנושא.. בתודה מראש.. עידן...

אאם אין שפור במצב הכתף יש מקום לבירור יסודי יותר כולל אולטראסאונד, סי.טי. וכד' וטיפול בהתאם לממצאים הנוספים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית