עשיתי בדיקת EMG ואני לא מבינה את התוצאה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/07/2008 | 18:59 | מאת: שירלי

שלום לך דוקטור עשיתי היום 29.7.08 בדיקת EMG ובתוצאה שקיבלתי אני לא מבינה כלום כתוב לי NOTES: NORMAL DISTAL LATENCY NCV AND F WAVES OF PERONIAL AND TIBIAL NERVES .NORMAL SNAPS. ובמסקנה סיום רשום לי - normal cv findings AND needle EMG TEST אני מודה לך הרבה אני סובלת מניוון שרירים ומה אפשר לעשות לטפל בזה ללכת למכון כושר יעזור תודה רבה לך ד''ר

לשמחתך, בדיקת הEMG תקינה . כלומר , אין פגיעה בעצבי השוק.וכמובן שפעילות גופנית מבוקרת יכולה רק לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית