אסיפיקציה באגן, PTH מוגבר, כאבים בעצמות,הסתיידויות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/07/2008 | 11:05 | מאת: דבי

שלום רב א. מה פירוש אסיפיקציה בצילום עצמות אגן ? ב. האם PTH מוגבר מעיד על מחלה סרטנית? תוצאה 110 , הטווח הגבוה עד ל - 70 כאבים בעצמות של האגן , הכתף , והרגל, ג. בדיקת ממוגרפיה - הסתידויות מאורגנות בקבוצה אחת, בולט בהשוואה ולשנה קודמת , האם מעיד על גידול סרטני בשד? (סיפור משפחתי של סרטן שד, האמא נפטרה , הדודה חולה במחלה } בתודה

איני בקי בממוגרפיה ויש להיועץ במומחה לבירור הממצא בעיקר לאור סיפור משפחתי. כך גם לגבי רמות PTH והממצא באגן.(לשקול ביצוע מיפוי עצמות ו/או CT ).

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית