שלום רב יש לי כמה שאולות בנוגע לפריצת דיסק דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

03/01/2005 | 15:27 | מאת: אורית נחמן

שלום רב שמי אורית ולאבא שלי קנראה יש פריצת דיסק אני נורא מפחדת יכול להיות אולי בגלל שהוא הרים דברים קבדים אני לא יודעת ממש בגלל מה ניסיתי למצוא מידע על הפריצת דיסק מצאתי אבל לא ממש הבנתי אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות איך אפשר לטפל בכך הכאבים של אבא שלי מתחילם מהמותנים ועד לרגל שמאל פתאום באמצא שום מקום הוא מתקופף ויושב וזה נורא כואב לו ורק אחרי כמה דקות הוא חוזר לעמוד ואז שוב לאחר חצי דקה שהוא יושב זה פחות כואב לו אני לא יודעת מה לעשות קראתי שהוא יכול להשתתק(חס וחליליה ושלום) ואני נורא מפחדת אז אם תוכלו לעזור לי ולמסור לי קצת מידע על פריצת הדיסק ואיך אפשר לטפל בכך תודה מראש אורית

לאורית שלום, שיתוקים כתוצאת פריצת דיסק כמעט ולא קיימים היום. יש לטפל ע"י מנוחה תרופות ופיזיוטרפיה, עם סיכוי גבוה ביותר להחלמה מהירה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית