כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/09/2004 | 13:18 | מאת: שרון

אני בת 34 יש לי כבר הרבה זמן כאבי פרקים נקודתיים (מרפקים . שורש כף היד . קרסול ..) רציתי לדעת (היות כי לאחותי יש פיברומיאלגיה)מה הסבירות שגם לי יש ואם זה עניין תורשתי בתודה שרון

למוטב ידיעתי אין בפיברומיאלגיה תורשתיות. לבירור כאבים רב מפרקיים יש לפנות לראומטולוג בד"כ

14/10/2004 | 09:39 | מאת: מיכל

שלום קוראים לי מיכל ואני בת 24 לפני כ-6 שנים התחלתי לחוש לחצים בחזה באזור הפיטמה השמאלית כולל הפנים בזמן האחרון הנימול הפך לכאבים ערכתי מספר סי טי מוח היה תקין אקו לב תוצאה אי ספיקה מינמלית במסתם כלל בדיקות דם שערכתי שגם הם היו תקינות פניתי לרופא מספר פעמים והוא טען שזה בעיה נפשית השתמשתי בכדורי הרגעה ולא עזר הכאבים התמידיים ןלא נותנים לי שקט נפשי זה כולל גם מתוך שינה אודה לך אם תוכל לעזור לי בבעיה אני אמא לשני ילדים יש לי בת ב 4 וילד בן 3 אודה לך מאוד תודה מיכל

06/11/2004 | 11:07 | מאת: מיכל

שלום אני שלחתי שאלה לפני חודש למה לא עונים לי לכולם עניתם אבל לי לא אודה לכם אם תתיחסו אליי תודה רבה מיכל השאלה שלי נמצאת בדף 6

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית