ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/09/2004 | 20:45 | מאת: דבורה נוי

בצילום שנעשה לבתי עקב כאבי ברכיים נמצאו הממצאים הבאים:"בדיאפיזה הפרוקסימלית של הטיביה השמאלית,מודגמת התבהרות בקוטר כ-2 ס"מ עם גבולות סקלרוטים סדירים. הממצא הנ"ל יכול להתאים לתהליך שפיר (קורטיקל נדפקט)". בתי עומדת בפני גיוס,אשמח להבין מה משמעות התוצאה והאם יש לפעול בדרך כלשהי? תודה מראש על התיחסותכם וישר כח על פועלכם.

אם הממצא קטן, ואינו פוגע בחוזק המכני של העצם בדרך כלל אין צורך להתיחס אליו כיון שהינו חסר משמעות קלינית

16/06/2006 | 15:01 | מאת: לי

פרופ' שלום עשיתי מיפוי שתוצאותיו הן:נזק חבלתי לרקמה הרכה בברך שמאל טנדוניטיס ממוקמת או stress שלהטיביה השמאלית הפרוקסימלית חשד לנזק למניסקי (מדיאלי ולטרלי) בברך שמאל רציתי לדעת מה אתה היית מייעץ לי לעשות בתודה מראש לי.ז

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית