כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/09/2004 | 20:16 | מאת: ימית

שלום, אני בת 24 וכבר חצי שנה סובלת מכאבים מטרידים בחזה, באמצע, נוטה לצד שמאל. יש נקודות(ליד הסטרנום) שבלחיצה יש לי כאבים נוראיים שמקרינים לכל האיזור וליד שמאל. עברתי בירור קרדיולוגי והלב תקין. נשלחתי לבדיקות דם, צילום חזה ומיפוי עצם והכל תקין. יש לי גם כאבים בגב, בדיוק מאחורי המקום שכואב לי בחזה- האם יכול להיות שהכאב בחזה מקורו בכאבי הגב? ואם לא- מה זה יכול להיות? אודה מאוד לתשובתך, אני כבר מיואשת...

הכאבים אותם את מתארת יכולים להיות ממקור ע"ש המקרינים לפנים ו/או מהמפרקים בין הצלעות ועצם החזה המקרינים לאחור. כל זאת בהנחה כי מקור אחר לכאבים נשלל

24/09/2004 | 12:02 | מאת: ימית

תודה רבה על תשובתך, מה זה ע"ש? גמר חתימה טובה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית