לגבי הרצועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/09/2004 | 22:01 | מאת: אלעד

שלום רב ! שמי אלעד בן 16.5, ואני משחק כדורגל בקבוצה מקצוענית. נפגעתי במשחק לפני 3 ימים, ואני מרגיש עדיין כאבים כאשר אני עושה פעולות מסוימות עם הרגל. את המכה קיבלתי קצת מתחת לברך עם נטייה שמאלה. קבעתי פגישה לאורטופד כדי לראות שהכל בסדר, אבל יש עוד זמן עד לפגישה. יש לי חבר שקרע את הרצועה וזה בערך באותו מקום, וגם הוא משחק אבל עם כאבים עד שהוא יעבור כלשהו טיפול. האם אני יכול לדעת לבינתיים, מבלי ללכת לאורטופד, אם נקרע או נמתחה הרצועה בכוחות עצמי? או אם בכלל משהו אחר.. תודה.

10/09/2004 | 08:48 | מאת: פרופ סלעי

אלעד שלום, בדרך כלל, אם אתה יכול לעמוד ללכת, ומעט לרוץ על הרגלקרוב לודאישלא נגרם נזק משמעותי. שנה טובה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית