ציססות בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/08/2004 | 22:48 | מאת: rachel

בבדיקת תהודה מגנטית איבחנו בברך ציסטות תת סחוסיות אחורית וציסטה סינוביאלית אחורית מידאלית גדולה ע"ש בייקר. כמו כן שינוי בצקתי בפיקה בצידה היותר מדיאלי. מה משמעות המימצעים והאם הציסטות יכולות להיות ממאירות? האם עלי להימנע מפעילןת גופנית מסוימת? אני בת 53 ובריאה באופן כללי. תודה רחל.

הממצאים אותם את מתארת נראים כממצאים נוניים קלים ולא מעלים כל חשד לממאירות. איני רואה סיבה לאור ממצאים אלו להמנע מפעילויות כלשהן.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית