שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/12/2003 | 12:30 | מאת: אורי

טוב אני רואה שאני הראשון כאן...מזל טוב בכל אופן! אני בן 19 ושברתי את הרגל בפיבולה (נדמה לי באזור הפטישון) לפני כחודש והייתי רוצה לדעת מתי בד"כ מורידים את הגבס, כמה זמן לוקח פיזותרפיה ותוך כמה זמן אני יוכל לחזור לפעילות מלאה בצבא בהתחשב בזה שהפעילות מאוד אינטנסיבית עם משקלים? תודה!

לאורי שלום, זמן חיבור לשבר כפי שתיארת הוא כ 6 שבועות שלאחריהם, במשך עוד כ 6 שבועות של פיזיוטרפיה והפעלה תוכל לחזור לפעילות מלאה כולל עומסים ומאמצים. בברכת בריאות שלמה פרופ סלעי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית