כאבים באצעות כפות הידיים ובכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/08/2004 | 10:44 | מאת: מירית

בחודש השמיני להריוני התחלתי לסבול מכאבים חזקים באצבעות כפות הידיים שהופיעו בעיקר בלילות. חשבתי שהדבר קשור להריון אולם חלפו חודשיים מאז הלידה והכאבים לא חלפו. בנוסף החל להופיע לאחרונה כאב חזק במרכז כף הרגל, כאילו נמתח שם גיד. גם כאב זה מתגבר מאוד בלילות. אציין כי אני עדיין מניקה. אודה לחוות דעתך מה יכולה להיות הסיבה לכאבים והאם קשורים להריון/הנקה?

התופעות אותם את מתארת ידועות ושכיחות בשלהי הריון ולאחריו בעיקר אם מניקים וחולפים לאחר ההריון ו/או ההנקה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית