כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

04/08/2004 | 00:28 | מאת: ליאת

בתי בת שנתיים וחודשים ומזה כמה שבועות שהיא מתלוננת על כאבי גב בעיקר בלילה לפני השינה לא התייחסתי למקרה אבל המצב ממשיך לקחתי אותה לאורטופד והוא לא מצא כלום בבדיקה חיצונית אך הציע לערוך בדיקת דם ומיפוי עצמות השאלה שלי האם זו הדרך לגלות מה מקור הכאב והאם בכלל יש משהו בדבריה כי נראה לי שמיפוי עצמות לתינוקת קטנה קצת יותר מדי טראומה מאחר וניא פחדנית מאוד מה הפתרון הכי יעיל לבעיה ועל אילו בדיקות היית ממליץ ועל אילו היית מוותר אני מיואשת ולחוצה אודה על תשובה מהירה תודה רבה

אם הכאבים קבועים, כל לילה, ובעצמה מתגברת יש מקום לבירור ע"י בדיקות דם ומיפוי. אם הכאבים בעלי אופי הולך ובא, ולא קבוע, ניתן להמתין עם בדיקות אלו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית