שבר חוזר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/07/2004 | 11:29 | מאת: beeela

שלום רב, לפני כשלוש שנים שברתי את הקרסול, באבחון נאמר לי כי מדובר בשבר בפטישון פנימי. לאחר שהרגל היתה מגובסת כחודש העצם חזרה למקומה. לפני כחודש וחצי סובבתי את הרגל ושוב השבר הופיע באותו המקום. לאחר עוד חודש עם גבס היגעתי לביקורת אצל הרופא המטפל אולם לא חל כל שיפור. הרופא הפנה אותי לחדר מיון עם המלצה על טיפול ניתוחי. הרופא בחדר המיון ציין כי הוא לא מתכוון לעשות דבר וכי אני צריכה ללמוד לחיות עם השבר ורשם כדורים נגד כאבים. אני בחורה בת 23 ואל מוכנה לבלות את חיי עם שבר, דבר המקשה על ההליכה ועל פעילות יומיומית רגילה. האם ניתן לעשות משהו בנושא או לפנות לגורם אחר? אודה על תשובתך בהקדם.

29/07/2004 | 10:32 | מאת: פרופ סלעי

אין בידי את הצילומים אולם אני מסכים איתך כי לא נראה לי להשאיר בחורה בת 23 עם שבר בקרסול ,לא מאוחה כנראה. יש מקום ליעוץ אורטופדי נוסף לבדיקת הרגל ומתן פתרון, ניתוחי?!

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית