TOH אוסטאופורוזיס חולפת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/07/2004 | 11:50 | מאת: aryel

אני בן 33 ובסוף חודש אפריל 2004 אובחנה אצלי המחלה הנ"ל בראש פרק ירך שמאל - אבחון בעיקר ע"י צילום MRI ( מיפוי עצמות וצפיפות עצם). באמצע יוני ערכתי בדיקת MRI נוספת אשר הראתה כי קיים שיפור בבצקת וכן אין סימנים של AVN כרגע. מתי יש לערוך בדיקה נוספת כדי לשלול את התפתחות המחלה TOH ל AVN - האם פרק זמן של חודש וחצי הוא סביר ? או שיש לערוך בדיקה עוד לפני כן ? האם קיימות אפשרויות אחרות לוודא שהמחלה אינה מתפתחת לכיוונים אחרים ? אודה מאוד על תשובתך המהירה ץ

אין טעם בביצוע בדיקות הדמייה מגנטית בהפרשי זמן של פחות מ6 שבועות. כפי שאתה מציין יש שיפור ויש לצפות ולקוות כי ימשך.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית