חולשת שרירים ועצמות- אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/06/2004 | 23:17 | מאת: ענת

אני בת 39 , תשעה חודשים לאחר לידה מוקדמת. ולאחר שנתיים מתישות של בעיות מעיים ; שלשולים וכאבי בטן. כיום סובלת מחולשה וכאבים מידי פעם בעצמות : ברכיים, אגן אחורי. אני מרגישה שהשרירים מאובנים .אני במצב של חוסר אנרגיה , אין לי כח ללכת או להתעייף בכל מה שקשור לעמידה על הרגליים או להרמת חפצים . בבדיקות דם שביצעתי לאחרונה : ALKP =106.2 האם מדובר בבעיה בעצמות (בדיקת תפקודי כבד תקינה - GGT) . חלבון בשתן =30 ליקוציטיס בשתן מקרוסקופי= 15 איזה בדיקות עלי לבצע כדי לשלול סרטן עצמות ?

10/08/2004 | 22:16 | מאת: אהרון גולדשטיין

ברצוני לדעת על טיפול במלונומה שנתגלה בעמוד שידרה + אגן + עורף. לצערי אני נמצא בחו''ל ואבי החולה לא יכל למסור יותר מדי מידע. הוא יתחיל טיפול בתרופה בשם zemora /zomar אנני בטוח בשמה הנכון, היתי רוצה לדעת יותר על הטיפול, האם זהו סוג של כימיוטרפיה והאם בהמשך מקובל לעבןר גם טיפול רדיוטרפי. כרגע הוא מטופל ב CECOX,DEXAMETAZON,LOSEC,AVILAC,DUROGESIL,FANTONIL מדבקות

20/01/2006 | 12:00 | מאת: ידיד

איזה טיפול יש במקרה כזה?\ אומרים לנו שאין טיפול האם זה נכון?

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית