סרטן העור :מלונמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/06/2004 | 16:17 | מאת: אורלי

שלום רב ! לאחי בן ה31 היתגלה מלונמה ממאיר לאחר שלפני 5 שנים היתגלה הגוש הראשון והוא הוצא במלואו. כעת ישנם גושים חדשים במקומות יותר פנימים. הוא עבר סדרת הקרנות ועומד להתחיל בכימוטרפיה הייתי רוצה לדעת עוד על המחלה ושיטות הטיפול החדשניות שיש חוץ מכימוטרפיה והקרנות ומה סטטית אחוזי ההחלמה מהמחלה. אורלי

16/06/2004 | 12:31 | מאת: אלמונית

אורלי אולי יעזור לך: http://www.starmed.co.il/Cancer/Melanoma

19/06/2004 | 11:27 | מאת: פרופ סלעי

לאורלי שלום, מלנומה היא מחלה עקשנית הדורשת טיפול משולב, אורטופדי ואונקולוגי: כלומר הוצאה כירורגית של הגושים וכן טיפול כימוטרפי/קרינתי. אין לדבר על סטטיסטיקות כיון שכל אחד הוא מקרה ועולם בפני עצמו. כמובן שלהשנות התהליכים יש השפעה שלילית על הסטטיסטיקה. באיחולי החלמה, פרופ סלעי

11/10/2006 | 00:56 | מאת: דורון

דחוף בבקשה בני בן ה-8 יש לו כתם ביד בגודל של 4-5 מ"מ בצבע חום אדמדם כהה,שמשנה בימים אחרונים את גוונו וגם את גובהו, הבן מתלונן על כאב כאשר נוגעים במקום. יש לציין שזה קיים בזרוע היד .הכתם קיים מספר חדשים והוא מתעתע בנו , בהתחלה ששמנו לב לכך ראינו כי הכתם מבהיר ורוצה להעלם, וחשבנו כי זה פצע ההולך להבריא.לאחר מספר שבועות אנו שמים לב כי הכתם משנה את צבעו ונהפך לבולט יותר,התחלנו לחשוש ואופננו לרופא פלסטי כרוג.התור אליו ארוך וכן אנו מודאגים מהזמן הארוך לפגישה עימו רצינו להתייעץ עמך בדחיפות האפשרות כי אנו מודאגים למצב זה.(יש לי אפשרות לשלוח תמונה).

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית