תרומות

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

02/04/2004 | 11:26 | מאת: יעקוב מרקו

שאלה: במידה ונימצאתי מתאים לתרומת מח עצם וכעת אני נסוג מתרומתי מה יכולות להיות ההשלחות מבחינת הדין???

02/04/2004 | 22:28 | מאת: ***

שלום, לפי הבנתי, אם החלטת עכשיו שאתה מתחרט, חשוב להודיע למי שמנהל את הרישום של מאגר התורמים , שימחוק אותך. במידה ואתה מתחרט ברגע שפונים אליך בבקשה לתרום, חשוב להודיע על כך, לפני שמתחילים לבצע בחולה טיפול, שנחוץ לעשותו, לפני קבלת התרומה., כדי לא לסכן את חייו. בכל מקרה אי אפשר להכריח אותך אם אתה מתנגד. רק בריאות לכולם.

16/10/2004 | 16:27 | מאת: אלי בן דוד

אני בשנות ה 40 לחיי אדם בריא לחלוטין מעולם לא חליתי או אושפזתי בשל מחלה חלילה סוג דם+ 0 אני ממוצא תמני אוכל רק מאכלים בריאים כל השנים ספורטיבי וחזק מעוניין לתרום כליה תמורת תשלום עקב המצב הקשה ודורש תשלום בהתאם לאיבר שאני נותן מגופי מספר פלאפון לתיאום 0544466201

16/10/2004 | 16:27 | מאת: אלי בן דוד

אני בשנות ה 40 לחיי אדם בריא לחלוטין מעולם לא חליתי או אושפזתי בשל מחלה חלילה סוג דם+ 0 אני ממוצא תמני אוכל רק מאכלים בריאים כל השנים ספורטיבי וחזק מעוניין לתרום כליה תמורת תשלום עקב המצב הקשה ודורש תשלום בהתאם לאיבר שאני נותן מגופי מספר פלאפון לתיאום 0544466201

16/10/2004 | 16:27 | מאת: אלי בן דוד

אני בשנות ה 40 לחיי אדם בריא לחלוטין מעולם לא חליתי או אושפזתי בשל מחלה חלילה סוג דם+ 0 אני ממוצא תמני אוכל רק מאכלים בריאים כל השנים ספורטיבי וחזק מעוניין לתרום כליה תמורת תשלום עקב המצב הקשה ודורש תשלום בהתאם לאיבר שאני נותן מגופי מספר פלאפון לתיאום 0544466201

07/04/2004 | 11:59 | מאת:

אין ולא יכולות להיות שום השלחות משפטיות כתוצאה מנסיגת התורם מכוונתו לתרום איבר או תאים להשתלה.