מידע על השתלות בחו"ל.

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/12/2004 | 09:32 | מאת: חיים

20/12/2004 | 09:37 | מאת: חיים

אל haimk שלום רב! קראתי את הודעתך בפורום ומאוד מעניין אותי לשמוע פרטים על עברך בנושא. אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר בהקדם. תודה מראש - חיים.

20/12/2004 | 22:55 | מאת: Haim .K

שלום אני עברתי השתלת כליה לפני כחצי שנה בסין במרכז הרפואי מודרני בעיר גואן ז'ו אני יודע שלרופאים שם יש נסיון עצום מפני כבכל יום ששהיתי שם היתה השתלה למישהו אני שמעתי שהם עושים גם השתלות כבד ולב אבל אין לי מושג מה הפרוצדורה לגבי השתלות אלו ( אפשר אולי לשאול) אם תרצה עוד מידע תוכל לשלוח לי Email ואשמח מאוד למסור לך כל הידוע לי בנושא המון בריאות [email protected]