השתלת עצב בפנים

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/01/2004 | 15:55 | מאת: שאלה מעניינת

שלום רב בן 27 סובל משיתוק פנים בדרגה חמורה כתוצאה מגידול שישב במוח ב95. עברתי השתלת עצב שלקחו לי מהרגל שלי ושתלו אותו תוך תעלה תת עורית בפנים זה שלב ראשון . השלב השני עוד חודש וחצי לחיבור כלי דם של העצב . שאלתי היא האם יש סיכויים שהפנים ישתפרו קצת כי יש לי שיתוק מאוד חמור בפנים. האם קיימת אפשרות כזאת ברפואה? נא עזרתכם

05/01/2004 | 16:58 | מאת:

אנה הפנה שאלה זאת למומחים לניתוחי פה ולסת במרכזנו, לכתובת:http://www.clalit.org.il/rabin/Content/Content.asp?CID=7&u=136#1